

Gårdskafé
Vårt gårdscafé ligger mitt ute i skogen. Området kallas ibland för “vilda västern”. Vi öppnade 2022 och våra kanelbullar blev snabbt populära. Vi har bara öppet 1-3 dagar i veckan och det är nästan helt omöjligt att hitta hit, men gör ett försök.
Ni kommer att älska Liljedalen, utan att riktigt förstå varför.
Information om öppettider finns här på hemsidan,
klicka på "Öppettider".

Loppis
Vår Loppis drivs av en vän till familjen med känsla för inredning och återbruk.
Det är alltid lika inspirerande att besöka Moniques loppis på andra våningen i magasinet, mitt emot stallet. Välkomna!

![IMG_1662[1].JPG](https://static.wixstatic.com/media/946c91_04508827f76548fa94fa517efcdc7ba0~mv2.jpg/v1/fill/w_292,h_300,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/IMG_1662%5B1%5D_JPG.jpg)
Råglimpa
Vi är mycket stolta över vår råglimpa!
Degen gör vi sent på kvällen och låter den jäsa över natten. Klockan fem drar vi igång ugnen och gräddar i 30 min. Sedan täcker vi med folie och gräddar i ytterligare 40 minuter.
![IMG_1683[1].JPG](https://static.wixstatic.com/media/946c91_2a7fc8bc496f4d8aa96b4a8660a2099b~mv2.jpg/v1/fill/w_291,h_305,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/IMG_1683%5B1%5D_JPG.jpg)
Rågmjöl från Warbro kvarn, mörk sirap och milt kryddad med fänkål.
Beställ idag och hämta när du vill på vårt gårdskafé. Handla lokalt!

Kanelbullar
Våra kanelbullar är väldigt goda. Vi bakar ungefär 1500 st om året i en vanlig ugn. Vi använder riktigt smör, mjöl från Warbro kvarn och vi penslar med ägg från gården.
Beställ bullar idag och hämta när du vill. Perfekt för fikarasten, födelsedagskalaset, midsommarfesten, påsk, julafton eller nationaldagen. Det kan knappast bli mer svenskt än en hembakad kanelbulle av högsta kvalité.
Blev det bullar över? Frys in dom!
Så här tinar du kanelbullar.
-Sätt ugnen på 250 grader och låt den bli riktigt varm.
-Lägg bullarna direkt från frysen på en plåt med bakplåtspapper och in i ugnen.
-Ta ut plåten igen efter bara 4 minuter och lägg en bakduk över. Efter c.a 20-30 minuter kan du servera "nybakade" kanelbullar och hela köket doftar underbart.

Loppis
Vår loppis drivs av en nära vän till familjen. Det är alltid lika spännande att besöka Moniques loppis på andra våningen i magasinet.

Getter
Våra dvärggetter är helt underbara!
När ni ätit eller fikat i vårt kafé så fråga oss om vi har tid att följa med ner till stallet för att hälsa på djuren.
Det brukar oftast gå bra.